A Fidesz szerint is sok gond van a városüzemeltetés terén Szolnokon

Megosztás

A szolnoki Fidesz elismerte, hogy baj van a városüzemeltetéssel. Ez az a terület, ami egy fideszes alpolgármester és egy Fidesz-közeli képviselő felügyelete alatt áll. 

Rendszeresen tartanak a fideszesek fogadóórákat a szolnoki volt színházi jegyirodából kialakított képviselői irodában. A napokban az év legutolsó ilyen eseményét Szabó Krisztina részvételével tartották.

Szabó a Fidesz új üdvöskéje, saját közösségi oldalán azt írta, hogy nincs megjeleníthető munkahelye, viszont már most az önkormányzatban az oktatási bizottság tagja.

A hírek szerint a jövő évi választáson az állampárt helyi szervezete képviselőjelöltként indítja majd. 

Szabó fogadóórájával kapcsolatban a helyi Fidesz elismerte, hogy bizony, sok gond van a városüzemeltetéssel. Ezt a területet Fejér Andor alpolgármester irányítja, de az ellenzékiséget Fidesz-pártiságra cserélő Ligeti Józsefnek is ez a területe. Ő az elnöke a városüzemeltetési bizottságnak.

Ahogy az Szabó fogadóórájával kapcsolatban megjelent, több városüzemeltetési gond megoldása indult el, de ötletek is szóba kerültek.

Vagyis maga a Fidesz ismerte el ezzel, hogy sok baj van a városüzemeltetés terén.

Ezt erősítheti meg Miskolczi László bejegyzése is. Mint azt a volt alpolgármester, a Momentum polgármesterjelöltje megírta:

“A Horog úton és környékén még mindig hegyekben áll az illegális hulladék, de az Interspar előtti buszmegálló mellett lévő szemetesből is ömlik ki a szemét. Mikor ilyen igénytelenséget  lát az ember, természetesen nagyon bosszantják és véleményem szerint jogosan merül fel ilyenkor az a kérdés, hogy a városüzemeltetésért felelős, vagyis pontosabban felelőtlen fideszes alpolgármester, Fejér Andor és az ellenzéket eláruló, a  Fidesz által megvásárolt békéscsabai patrióta, Ligeti József egyáltalán mégis mi munkát végeznek és miért van rájuk szükség, miközben az adófizetőknek e két ember fenntartása, havi több millió forintjába fáj.
Ennyi pénzből már el is lehetett volna szállíttatni a szemetet.
Hozzá kell tenni, ez természetesen ad hoc, ideiglenes megoldás. A városüzemeltetést felelős és hiteles embereknek kell ellátniuk, vezetniük, akik ezt a területet nem politikai játszmák homokozójának tekintik. A szeméthelyzet közügy, végre átfogó megoldás kell rá, amit a fideszes városvezetés láthatóan évek óta próbál elsunnyogni.”

Ahogy a politikus közölte, a mellékelt képek magukért beszélnek.

Kapcsolódó cikkek